LA COMPANYIA

Marc Artigau i Queralt


És llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona.
Com autor ha estrenat La gran festa dins del cicle de joves dramaturgs de Tarragona, Xatrac (2004), Ushuaia (Premi Ciutat de Sagunt 2008 I Accèssit Marqués de Bradomín 2008) al Teatre Estudi de l’Institut del Teatre, T'estimem tant, Grace a la Nau Ivanow, Catalan Buffalo a
l'Espai Lliure del Teatre Lliure i també ha guanyat el X Premi Boira de Vic amb l’obra Els gorgs. L'estona que vaig ser poema dins el cicle “ El juliol a la cuina” a la biblioteca Bonnemaison del Festival Grec de Barcelona i A una nena nua llepa-li la pell llepa-li la pell a una nena nua a la Sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure. Amb Les sense ànima ha guanyat el Premi Ciutat de Sagunt 2009 i el Premi Ramon Vinyes 2009.


Com a dramaturg ha treballat amb Xicu Masó a De soledats i silencis , espectacle basat en els contes de Mercè Rodoreda, amb Catherine
Allard ha escrit i dirigit la presentació al Gran Teatre del Liceu de la companyia IT dansa (2010), amb Josep Maria Miró a Eva i Adam:
el darrer gènesi , M3 i ha traduït F3dra de Marilia Samper per la companyia Quars Teatre.
A més ha estat ajudant de direcció de Xavier Albertí (ppp ), Jordi Prat i Coll (Una còpia, Vides Privades ) i Carles Sales entre d’altres; i ha dirigit Marc
i Paula, Zèppelin i Tibidabo de Cristina Clemente.


En poesia ha publicat Primers Auxilis (Editorial Cossetània) XVIII Premi Grabriel Ferrater per a joves poetes, Vermella (Editorial Viena) Premi Martí Dot 2007, Escuma negra (o tres pensaments en veu alta) XVIII Premi de poesia de les lletres catalanes del Vallès Oriental i Desvermella'm Premi Joan Duch per a joves escriptors.
Dels llibres de poesia publicats n'ha fet un espectacle de cabaret Jo tenia un fanal a la boca , estrenat a la Sala La virgen i encara en gira.


Òscar Castellví FarellLlicenciat en Art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (2008).
Membre de la companyia del T-6 de la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya, de la Companyia Al Galliner de Sabadell i de la companyia de teatre
infantil la Joventut de la Faràndula de Sabadell.


A l'escena teatral l'hem vist als muntatges: A una nena nua llepa-li la pell, llepa-li la pell a una nena nua de Marc Artigau. Sala Fabià Puigserver. Teatre lliure. 2010. Arturo Ui de Bertolt Brecht. Versió i Direcció d'Israel Solà. Institut del Teatre de Barcelona.2010. Jo tenia un a la boca de Marc Artigau. Cafè Teatre La Virgen, Barcelona i Centre Cultural de Cardedeu. 2010. L'estona que vaig ser poema de Marc Artigau. La cuina, Biblioteca Bonnemaison, Festival Grec 2010. Lluny de Nuuk de Pere Riera. Sala Tallers. TNC 2010. A mi no em diguis amor de Marta Buchaca. Sala Tallers. TNC 2010. M de Mortal de Carles Mallol. Sala Tallers. TNC 2010. Zèppelin de Cristina Clemente. Dir. Marc Artigau; La Silibararera o quantes galetes pots posar-te a la boca fins que se’t deixi d’entendre. Cia. elnacionalNOensvol. Teatre Gaudí Barcelona. 2009; No em ratllis / No me ralles. ZumZum Teatre. Gira espanyola i catalana. 2008-2009; Quan encara no sabíem res. Autoria i direcció de Josep Maria Miró Coromina. Teatre Arniches d’Alacant. Escena Nacional d’Andorra. Teatre Tantarantana de Barcelona. 2007-2008, Submergir-se en l’aigua d’Helena Tornero. Dir. Marilia Samper 2008; Xatrac de Marc Artigau. Dir. Martí Torras 2008; La Mare. La Mare Coratge i els seus fills. Els fusells de la Senyora Carrar de Bertolt Brecht. Dir. Joan Castells 2007; Els Jocs Florals de Can Prosa de Santiago Rusiñol. Dir. Pere Planella 2007; El Tartuf de Molière. Dir. Ramon Vila 2006; Anatol d’Arthur Schnitzler. Dir. Joan Anguera 2006. Tres Tristos Traumes de Pasqual Alapont. Cia. Al Galliner. Teatre Ca l’Estruch de Sabadell. Institut del Teatre de Terrassa. Teatre Àgora de Sabadell. Cafè Teatre Llantiol de Barcelona. 2004-2009; Terrrífic del Tricicle. Participació a les 500 representacions al Teatre Victòria de Barcelona. 1992.


Televisió: ha col·laborat amb el Tricicle a les sèries Dinamita i Xooof!.
Cinema: ha protagonitzat diversos curtmetratges com David. Dir. Carles Sans. 1995. Nominat als XI Premis Goya.


Llorenç GonzálezLlicenciat en interpretació
per l’Institut del Teatre. Estudia
solfeig i clarinet. És membre de la FEI
(Factoria Escènica Internacional) des de
2007. En teatre, participa a Misteri de dolor, d’Adrià Gual, dirigit per Manel Dueso; 
Prometeu, d’Èsquil. Versió Heine Müller i adaptada per Pablo Ley i Carme Portaceli. Dir: Carme Portaceli; L’Auca del Senyor Esteve de Santiago Russiñol. Adaptada per Pablo Ley i dirigida per Carme Portaceli. Els nois d’història d’Alan Bennett, dir. Josep Maria Pou; Què va passar quan Nora va
deixar el seu marit d’Elfriede Jelinek; Fairy de Carme Portaceli i Toni Martin i L’agressor de Thomas Jonigk, les tres sota la direcció de Carme Portaceli.
Participa també a J’arrive de Marta Carrasco; Ushuaia, escrita i dirigida per Marc Artigau;
Wozzeck Concert de Georg Büchner i direcció de Carme Poratceli; Brecht i companyia (Happy End), adaptada i dirigida per Ramon Simó; El Misantrop (el musical) de Molière, dirigida per Pere Planella i Teatre de carrer, de Joan Brossa, dirigida per Adrià Aubert.


En televisió l'hem vist a la sèrie Ventdelplà (personatge Àlex, Diagonal TV) i a El Cor de la ciutat (personatge Marc, TVC).


Premi butaca 2010 a millor actor de repartiment pel muntatge L'auca del Senyor Esteve.


Jordi Llovet VingutLlicenciat en Art Dramàtic per
l’Institut del Teatre de Barcelona.
Ha participat en diferents projectes teatrals com Xatrac de Martí Torras i Marc Artigau, El Coronel
Ocell de Hristo Boitxèv, direcció de Martí Torras. Al Teatre Nacional de Catalunya ha treballat a
La Dama de Reus d’Ambrosi Carrión sota la direcció de Ramón Simó.
Ha estrenat l’obra A Prop de Marc Artigau sota la direcció de Martí Torras com a treball final de carrera. L’última vedette del Molino d’Aleix Aguilà i direcció de Jordi Pérez a la Nau Ivanov.
Component de la Companyia El Fanal, ha estrenat l’espectacle, Jo tenia un fanal a la boca cabaret poètico-musical a partir de poemes de Marc Artigau i ha actuat a l’Assaig Obert sobre Vida Privada del Teatre Lliure amb l’obra A una nena nua llepa-l la pell llepa-li la pel la una nena nua del mateix director.


A la televisió ha treballat a la Tv Movie Ull per Ull de la productora RodaryRodar amb direcció de Mar Targarona, amb producció de TV3 i TVE.


Josep SobrevalsLlicenciat en Art Dramàtic per
l'Institut del Teatre de Barcelona,
també s'ha format al Col·legi del Teatre,
en seminaris de l'Obrador de la Sala Beckett
i de l'Associació d'actors. S'ha format alhora
com a músic al Conservatori de Música de Sabadell.
Ha treballat com a actor als següents muntatges: Julieta & Romeo, de W.Shakespeare, dirigida per Marc Martínez, Teatro Español de Madrid (2011),
A una nena nua llepa-li la pell, llepa-li la pell a una nena nua, de Marc Artigau, respresentada a la sala
Favià Puigserver del Teatre Lliure de Barcelona (2010), Romeu i Julieta ad aeternum, de W.Shakespeare, dirigida per Gerard Iravedra i estrenada al Teatre Monumental de Mataró dins del Festival Shakespeare 2010, Platònov, de A.Txéchov, dirigida per Víctor Sánchez (2010), Jo tenia un fanal a la boca, de Marc Artigau, estrenada a la sala La Virgen de Barcelona (2010) i encara en gira, El darrer gènesi, de Josep Maria Miró (2009), Zèppelin, de Cristina Clemente (2009), Macbeth, de W.Shakespeare, dirigida per Marta Tirado i representada al Teatre Ponent de Granollers (2009), La gran nit de Lurdes G escrita i dirigida per Josep Maria Miró i Cristina Clemente, Teatre Versus de Barcelona (2008), Kurva obra de creació de La reial companyia de teatre de catalunya, estrenada a la Fira de Teatre de Tàrrega i al festival britànic Brighton Festival (2008), Mares@brecht, dirigit per Joan Castells (2007), Els Jocs Florals de Can Prosa, dirigit per Pere Planella (2007), El Tartuf, Lourdes Barba (2006), La senyoreta Júlia, Roberto Romei (2005) i La cuina d'Arnold Wesker, representada al Teatre Principal de Barcelona (2004).


A la televisió ha estat dues temporades a la telenovel·la El cor de la ciutat (TVC) dirigida per Esteve Rovira i Jordi Frades, ha col·laborat a les sèries VentdelplàInfidels i a la mini-sèrie dirigida per Felip Solé i coproduïda per Brutal Media, TVC i TVE Tornarem.